Uspešno izvedena distribucija žetonov na MR denarnice

Novice | 04/12/2018

MoneyRebel platforma v zadnjem mesecu pridno pridobiva na številu uporabnikov, med njimi je seveda veliko tistih, ki ste podprli projekt v času množične prodaje žetonov. Čeprav ste nekateri podporniki svoje žetone že prenesli na denarnice, pa je bilo veliko tistih, ki ste počakali na MoneyRebel denarnico in jo v minulih tednih tudi uspešno odprli.

Kot smo vam obljubili, smo mesec dni po tem, ko je MR platforma ugledala luč sveta, opravili tudi distribucijo žetonov na vaše MR denarnice, vsem tistim, ki ste denarnice pravočasno odprli. V tem času je naša podporna ekipa na dnevnem nivoju komunicirala z vsemi in izkazalo se je, da smo odlična ekipa - tako podpora, kot vi, naši uporabniki.

Kako je potekala distribucija?

“Po tem, ko smo uskladili vse novo odprte MR denarnice s podporniki in njihovim stanjem na dashboardu, smo ustrezne podatke posredovali izvajalcu, ki je odgovoren za našo pametno pogodbo. Distribucija je potekala nemoteno, končana je bila v nekaj urah, med podpornike pa smo razdelili približno 50 milijonov MRP žetonov,” je ob koncu uspešne distribucije povedal Urban Cjuha, MoneyRebel CIO. Ob tem je dodal, da je naša podpora v času priprave distribucije, veliko časa namenila uporabnikom, ki so v kriptosvet vstopali prvič, zato smo jim omogočali maksimalno podporo pri odpiranju MoneyRebel denarnice.

“Pripravili smo tako podrobna navodila, kot tudi ves čas izvajali elektronsko in telefonsko podporo. Naša želja je namreč, da uporabniki dobijo najboljšo možno uporabniško izkušnjo, ki jim bo omogočila nemoteno uporabo aplikacije.”

Vsi, ki ste torej odprli svoje MR denarnice in se pred tem registrirali v aplikacijo, lahko že preverite stanje žetonov, ki smo jih prenesli z vašega dashboarda. V primeru kakšne nejasnosti, smo vam seveda še naprej na voljo na [email protected]

Zavarujte svoje kripto premoženje!

Seveda pa je pomembno, da vaše kripto premoženje, kamor spadajo tudi MRP žetoni, dobro zavarujete. Ključne besede (ključe - mnemonics) verjamemo, da ste prepisali in shranili na varno mesto. Pri gradnji MoneyRebel platforme je varnost ena od ključnih nalog, saj se zavedamo, kako ranljivi so naši podatki v današnjem času, zato sredstva posameznik hrani v svoji MR denarnici. To pa pomeni, da ste izključni lastniki ključev (mnemonics), ki omogočajo nadzor nad denarnico, zato je treba poskrbeti za varnost le-teh. Kako varno shraniti svoje kripto premoženje, smo že pred časom pisali v blogu TUKAJ.

Kako naprej?

Razvoj MoneyRebel platforme se seveda ni ustavil. Medtem, ko uporabniki že pridno polnite svoje portfelje, naša ekipa razvija orodja za svetovalce, ki jih prinaša drugi mejnik. V tem času smo obiskali in organizirali tudi kar nekaj mednarodnih konferenc, kjer smo različnim javnostim predstavili MoneyRebel platformo. Ta v mednarodni skupnosti na vsakem koraku doživi odobravanje tako strokovne javnosti, kot uporabnikov. Verjamemo, da vas bomo že v kratkem lahko razveselili z novimi informacijami.

Uspešno izvedena distribucija žetonov na MR denarnice

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK