MoneyRebel uničil neprodane žetone!

Novice | 26/10/2018

Ob uradnem zagonu MoneyRebel platforme, smo izpolnili še eno obvezo, ki smo si jo zadali v času množične prodaje žetonov. Ta dan smo izkoristili za “uničenje” vseh neprodanih žetonov, kar smo naredili skupaj z našimi podporniki na dogodku, ki je potekal tudi v živo preko spleta. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Kaj uničenje naših žetonov pravzaprav pomeni? V prvi vrsti to, da je odslej v obtoku samo 199.430.728 MRP žetonov, ki so v lasti podpornikov, ekipe in svetovalcev - torej, vseh, ki so jih kupili oziroma zaslužili. Vsi preostali žetoni ne bodo nikdar več na voljo, prav tako ne bo mogoče kreirati novih. Toliko, kolikor jih je … s toliko žetoni bo odslej možno plačevati na MoneyRebel platformi ali z njimi trgovati na menjalnicah.

Uničenje brez zapletov
Spomnimo: MRP žetoni so bili kreirani januarja 2018, še pred začetkom faze množične prodaje, saj so jih podporniki v predprodaji lahko na svoje ERC20 kompatibilne denarnice prejeli že po koncu predprodaje. Večji del podpornikov je žetone prejelo po koncu množične prodaje, še vedno pa jih kar nekaj čaka, da si podporniki ustvarijo MR denarnice, kamor bodo prejeli žetone.

Če se vrnemo na uničenje neprodanih, kot nam je zaupal MoneyRebel CIO, Urban Cjuha, so bili vsi neprodani žetoni uspešno uničeni. “Uničenje je potekalo brez zapletov, uporabili smo “burn” funkcijo, ki jo omogoča naša pametna pogodba. Število žetonov v obtoku se je tako zmanjšalo za toliko, kolikor smo jih uničili.” Transakcija za uničenje je razvidna TUKAJ, število žetonov v obtoku pa si lahko pogledate TUKAJ.

“V času uničenja žetonov je bila transakcija za uničenje takoj zapisana in vidna na omrežju, saj ethereum omrežje ni bilo preobremenjeno. Cena transakcije pa je bila, zanimivo, samo 0,03 dolarja, kar pomeni, da smo s tremi centi uničili vse neprodane žetone,” še dodaja Urban Cjuha. Uničeni žetoni se odslej nahajajo na naslovu 0x0, od koder povratnih transakcij ni.

Če bi vendarle želeli priti do MoneyRebel žetonov, pa ste seveda odslej odvisni od njihovih lastnikov. A brez skrbi, ti vam jih ponujajo na treh menjalnicah: Tokens, Livecoin in Idexu, tako da lahko pridete do njih.

MoneyRebel uničil neprodane žetone!

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK