Kako naložim MoneyRebel aplikacijo, se registriram in jo začnem uporabljati?

Novice | 13/11/2018

Veliko uporabnikov se je v zadnjih tednih že spoznalo z MoneyRebel aplikacijo, a še vedno je nekaj tistih, ki vam aplikacije še ni uspelo naložiti. Zato smo vam pripravili še nekaj dodatnih navodil, da bo vaš začetek uporabe aplikacije čim hitrejši.

Predlagamo vam, da sledite naslednjim korakom:

1. V kolikor ste testirali MoneyRebel aplikacijo v preteklosti, jo izbrišite iz vašega mobilnega telefona. Ta verzija aplikacije ni več veljavna. Naložiti morate novo.
2. MoneyRebel aplikacijo si brezplačno naložite na mobilni telefon iz Apple Store (v kolikor ste iOS oziroma iPhone uporabnik) oziroma iz Google Play (če ste Android uporabnik).
3. Ko prenesete aplikacijo na mobilni telefon, opravite registracijo (kliknite na gumb Register) vnesete vse podatke in potrdite. Nato boste na mail prejeli potrditveno e-pošto in ko jo potrdite (gumb CONFIRM) se boste šele lahko prijavili v aplikacijo. Obvezno potrdite povezavo v e-pošti, saj v nasprotnem primeru vstop v aplikacijo ni možen.
4. Ko vstopite v aplikacijo, pa se lahko sprehodite skozi kratek video vodič po aplikaciji, ki smo vam ga pripravili TUKAJ.

Da boste lahko prejeli svoje MRP žetone na denarnico, si morate znotraj aplikacije kreirati tudi MR denarnico. Tudi ta postopek je zelo preprost, sledite le podrobnim navodilom, ki smo vam jih pripravili TUKAJ.

Pri registraciji v MoneyRebel aplikacijo je pomembno, da se prijavite z istim e-naslovom, kot ste ga uporabljali za dostop do dashboarda. Tako bomo lahko do konca novembra naredili samodejni prenos vaših žetonov iz dashboarda na vašo MR denarnico, v kolikor jih imate še vedno na dashboardu. Obvestili vas bomo, ko bo prenos izveden. V kolikor ste žetone že prejeli na katero drugo denarnico, je ta informacija za vas brezpredmetna.

Za vaše sodelovanje se vam zahvaljujemo in si želimo, da MR platforma v čim večji meri doprinese k boljšemu pregledu in upravljanju vaših osebnih financ.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na [email protected]

Kako naložim MoneyRebel aplikacijo, se registriram in jo začnem uporabljati?

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK