MoneyRebel platforma je na voljo!

Novice | 10/12/2018

MoneyRebel platforma, ki predstavlja številna neodvisna, a dobro povezana orodja je že na voljo uporabnikom. Na enem mestu imate odslej povezane račune, kripto denarnico, upravljate svoj portfelj - imate 360° pregled nad osebnimi financami. Uporabljate že lahko komunikacijski center za komunikacijo s samo platformo, kmalu pa bodo na voljo tudi svetovalci in center znanja.

Za nami je leto dni napornega dela in kot pravi marsikdo, smo v skoraj neverjetnem času dostavili zahteven produkt, ki bo reševal eno najpomembnejših vprašanj v življenju posameznika - nadzor in urejene osebne finance. Naši podporniki ste bili vključeni v razvoj platforme skozi dve različni testiranji, hvaležni smo vam za vaše povratne informacije, ki smo jih v veliki meri tudi lahko upoštevali.

Kaj pa zdaj?

Čas je za uporabo platforme! Do nje lahko dostopate na 3 načine:

  • če ste uporabniki iPhona, si jo na vaš pametni telefon prenesete s pomočjo Apple Store,
  • če uporabljate Android sistem, aplikacijo na vaš pametni telefon prinesete iz Google Play,
  • če pa prisegate na računalniško uporabo, pa vam je na voljo tudi kot spletna različica.


Če se vam pri uporabi platforme odpirajo kakršnakoli vprašanja, nam pišite na [email protected]

Pripravili smo vam tudi kratka navodila za uporabo MR aplikacije kot celote, ki si jih lahko ogledate TUKAJ. Lahko pa si ogledate tudi podrobnejša navodila, kako odpreti svojo MR denarnico TUKAJ.

Še vedno vas je veliko, ki imate žetone na ICO nadzorni plošči (dashboardu) in čakate na prenos le-teh. V začetku novembra vam bomo poslali vse informacije glede prenosa, vi pa do takrat stanje vaših žetonov na nadzorni plošči lahko še vedno preverite TUKAJ. Naj vas opomnimo, da dashboard ni povezan s platformo. Na platformi morate ustvariti nov račun. Da bi se izognili ponovni izvedbi KYC, pa vas prosimo, da uporabite isti e-naslov, kot ste ga uporabili za dostop do dashboarda.

Veliko vas sprašuje, kakšni so naši načrti za naprej. Ti so jasni - v pripravi je že druga faza, ta prinaša številna orodja za svetovalce, ki so naš fokus v nadaljevanju. O tem smo že pisali in bomo še, do takrat pa vam želimo učinkovito uporabo MoneyRebel platforme!

MoneyRebel platforma je na voljo!

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK