2 dni do MoneyRebel dogodka! Pridružite se nam V ŽIVO NA SPLETU!

Novice | 22/10/2018

Čez dva dni bomo dosegli enega najpomembnejših mejnikov za MoneyRebel — platforma bo prvič ugledala luč sveta.

Če ste se prijavili, da boste z nami na dogodku v živo, ste medtem že prejeli več informacij, če pa ne, ne skrbite; še vedno ste lahko z nami.

Najprej odprite svoj koledar in si rezervirajte 24. oktober 2018, ob 16. uri. Ker je naša MoneyRebel družina že res velika, se zavedamo, da vsi ne morete biti z nami na dogodku v živo. Zato smo se odločili, da pripravimo prenos dogodka v živo preko spleta in sicer na MoneyRebel Facebook strani TUKAJ.

A ne gre samo za dogodek, 24. oktober je pomemben tudi zato, ker je to dan, ko boste MoneyRebel platformo prvič lahko zares začeli uporabljati. To je dan, ko boste lahko stopili naproti popolnoma novemu finančnemu življenju.

Proslavite torej ta poseben dogodek z nami — pridružite se nam na spletu in bodite del tega zgodovinskega dogodka, ne samo za MoneyRebel, ampak za svet osebnih financ.

Ne pozabite se priklopiti na splet v sredo, 24. oktobra 2018, ob 16. uri. Se vidimo na MoneyRebel Facebook dogodku — v živo!

2 dni do MoneyRebel dogodka! Pridružite se nam V ŽIVO NA SPLETU!

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK