Žetoni so na vaši denarnici. Jih ne vidite? Razlog je ...

Novice | 14/12/2018

V zadnjem obdobju smo imeli kar nekaj vprašanj z vaše strani glede obnovitve ali ponovnega kreiranja denarnice. Veliko uporabnikov je zamešalo funkciji, ki prinašata popolnoma različni dejanji. Pripravili smo vam podrobnejša navodila, ki jih pozorno preberite.

Ali ne vidite MRP žetonov v vaši aplikaciji? Razlogov je lahko več! Pozorno preberite, če je kateri od spodaj navedenih razlogov lahko tudi vaš.

  • Gledate na napačnem mestu. MRP žetoni so vidni v MR denarnici in ne neposredno v portfelju, ki se vam odpre takoj ob vstopu v aplikacijo. Pojdite torej v svojo MR denarnico v aplikaciji, kjer so vaši žetoni vidni. Do denarnice dostopate v meniju, kot je vidno na sliki TUKAJ.

  • Namesto, da bi obnovili, ste kreirali novo denarnico. Druga možnost je, da ste “povozili” denarnico na katero ste prejeli žetone, saj ste namesto obnovitve obstoječe, kreirali novo. A brez skrbi, če ste shranili ključne besede (mnemonics) prave denarnice, si preprosto še enkrat naložite prejšnjo. Kako to naredite, si lahko ogledate TUKAJ.

  • Pri vnosu mnemonics ste se zatipkali. Zelo pomembno je, da dobro preverite, če ste pri obnavljanju denarnice res vpisali pravilne ključne besede (mnemonics), v pravilnem vrstnem redu. V nasprotnem primeru na denarnici ne bo žetonov. Če na denarnici še vedno ni žetonov, ponovite vajo, saj ste se skoraj zagotovo zatipkali. Če tudi tretjič žetonov ni na denarnici, pa nas kontaktirajte na [email protected].


Razlika med OBNOVITE IN USTVARITE denarnico

Ko ste enkrat kreirali denarnico in ste nanjo že prejeli MRP žetone, v primeru, da jo odstranite ali zamenjate telefon, ne ustvarite (create) nove, ampak OBNOVITE (RESTORE) obstoječo. Obnovite jo lahko samo s ključnimi besedami (mnemonics), ki bi jih morali shraniti ob kreiranju denarnice (saj ste jih, kajne?). Celotna navodila, kako uspešno obnoviti denarnico, se nahajajo v drugem delu navodil TUKAJ.

Svetujemo vam, da kreirate samo eno denarnico, v nadaljevanju pa le-to obnavljate in ne ustvarjate novih. Na novih denarnicah, četudi bodo kreirane v vaši aplikaciji, ne bo vidnih žetonov, v kolikor jih tja ne boste prenesli. Ostali bodo na stari denarnici, ki jo obnovite z mnemonics. Vsaka denarnica ima namreč svoj unikaten naslov in svoj nabor ključnih besed (mnemonics).  

Če boste pri tem potrebovali pomoč, si najprej oglejte navodila TUKAJ, v primeru dodatnih izzivov, pa nam seveda vedno lahko pišete na [email protected].

Žetoni so na vaši denarnici. Jih ne vidite? Razlog je ...

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK