Leto 2018 je bilo v znamenju razvoja, 2019 je čas za produkcijo

Blog_si | 08/01/2019

Kakšno leto je bilo to za MoneyRebel! V letu 2018 smo bili usmerjeni v razvoj, glede na to, da smo z razvojem naše vse v enem finančne platforme začeli decembra 2017. Od takrat je luč sveta uspešno ugledala beta in produkcijska verzija MoneyRebel mobilne aplikacije in platforme za stranke, distribuirali in uvrstili smo MRP žetone na menjalnico in preživeli zlom kripto trga. Priznati moramo, da smo zamujali s katerim od mejnikov v letu 2018 (kateri startup pa ni?), a delamo na tem, da se oddolžimo v letu 2019. Na zalogi imamo nekaj prijetnih presenečenj, zato ostanite z nami.


1000+ aktivnih uporabnikov, 20%+ arbitražni donos, nič uporabljenih ICO sredstev

Številke za leto 2018 so lahko zavajajoče, saj so resnično dobre! V dveh mesecih in pol smo uspeli pridobiti več kot 1.000 aktivnih uporabnikov naše mobilne aplikacije. Glede na to, da so funkcionalnosti še omejene (tržnica svetovalcev ta trenutek še ni na voljo), je to zares pozitivna številka.

Še bolj pozitiven pa je donos iz arbitraže, kjer se trenutno obračajo naša fiat in kripto sredstva in sredstva naših najbližjih. 20%+ letni donos nas žene, da delamo še bolj trdno in hitro, z željo priti do rešitve, da bomo sodelovanje v arbitraži lahko omogočili tudi najprej našim podpornikom in nato še “manjšim” strankam. Nenazadnje, pa velja omeniti, da sploh še nismo načeli zbranih ICO sredstev, pač pa “živimo” od sredstev, ki smo jih zbrali v pre-ICO fazi in dejanskega donosa, ki ga ustvarjamo z arbitražo in menjalnimi storitvami. Vse to bi bilo čudovito, če le ne bi prišlo do zloma kripto trga, na račun katerega so se naša sredstva v evrih močno zmanjšala. Še vedno imamo več kot 3.700 ETH in 10 BTC, poleg sredstev v evrih za naslednjih nekaj mesecev. V resnici bi imeli še veliko več, če ne bi bilo zloma kripto trga, še vedno pa imamo zaklenjena naša sredstva v ETH zaradi Parity MultiSig bug-a.


Ekipa, ki bo popeljala MoneyRebel v leto 2019

Kot startup moramo biti agilni in se prilagajati novim okoliščinam. Zdaj, ko je začetna faza zbiranja sredstev in razvoja končana, smo preuredili in postavili prave ljudi na prava mesta, da gremo lahko naprej. Odločili smo se, da bomo profesionalizirali osnovno ekipo, ki jo sestavlja 6 članov + IT ekipa, ki skrbi za vzdrževanje. Srečo imamo, da ključno ekipo sestavljajo pretežno člani, ki so bili z nami tudi v prvi fazi. Vodenje operativnega dela ekipe prevzema Jaka Kladnik, skupaj z Urbanom, Tanjo in Dejanom, pa išče še dva člana, ki se jim bosta pridružila v nadaljevanju. Matjaž, Nataša in jaz se bomo premaknili v vlogo svetovalcev in podpirali ekipo na njihovi poti. Vsi ostali, ki so doslej sodelovali na projektu, pa ostajajo tesni člani MoneyRebel družine.


Prihaja modul za svetovalce

Da bi ustvarili najboljšo možno uporabniško izkušnjo, morajo svetovalci pri svojem delu združevati najboljše ljudi, programe in orodja, ki so danes na voljo. Vsi uporabljamo Google orodja, strokovnjaki uporabljajo orodja kot so Salesforce in Bloomberg, a vse to ni več dovolj. Da bi se učinkovito povezali s strankami, bodo tehnološko najnaprednejši svetovalci uporabljali MoneyRebel platformo, ki prihaja v fazo produkcije v naslednjih mesecih. Tako bomo revolucionalizirali finančne storitve, kot jih poznamo danes.


Novi pristopi za finančne storitve

Z MoneyRebel platformo bodo svetovalci obstoječim in novim strankam omogočili, da na enem mestu spremljajo svoje finance v denarnici, zlati rezervi in naložbenem portfelju ter jim omogočili popolno digitalno svetovalno izkušnjo. MoneyRebel platforma bo spremenila način doživljanja finančnih storitev, kot jih stranke poznajo danes. Poleg digitalizacije bodo te posegle tudi preko meja, združevale odprte bančne in kripto rešitve ter uvajale nasvete na podlagi naročnine. Svetovalci in drugi strokovnjaki iz finančne industrije bodo lahko ponudili naročnine za svoje storitve, stranke pa bodo imele možnost, da se naročijo na finančno svetovanje, kot danes naročajo internet ali električno energijo za svoje domove.


Svetovalci preko meja

Zakaj bi morali biti v 21. stoletju omejeni s političnimi mejami? MoneyRebel platforma bo strankam omogočila izbiro med finančnimi načrtovalci, trenerji, upravljavci premoženja, davčnimi, zavarovalniškimi in kripto strokovnjaki iz različnih držav. Edina ovira bo lahko jezik in storitve, ki niso urejene znotraj posamezne države. Na mednarodni ravni je širok spekter ponudbe, strokovnjaki pa bodo svoje poslovanje širili že samo s pridružitvijo naši tržnici svetovalcev.


Digitalna izkušnja svetovanja

Preproste nastavitve, mobilnost, brez potrebe po osebnih srečanjih. Vsakdo lahko najprej preizkusi izbranega svetovalca, nato izbere naročnino ali plača glede na porabo.

Odprto bančništvo (takojšnja plačila) prihaja v letu 2019 s polno hitrostjo. Platforma MoneyRebel je pripravljena na to, da poveže vaše obstoječe bančne račune (in v prihodnosti omogoči takojšnja plačila). Poleg fiat sveta smo integrirali pravo kripto denarnico in ponudili rešitve za povezovanje.

Pošljite in prejmite kripto žetone v svoji aplikaciji in povežite kripto račune z različnimi menjalnicami.

Za partnerje (svetovalna podjetja, banke itd.) smo oblikovali platformo, ki omogoča API povezovanje z integracijo njihovih obstoječih rešitev. Zato ne bodite presenečeni, če boste MoneyRebel platformo srečali v različnih aplikacijah že v letu 2019.

Želim vam vznemirljivo leto 2019, in prosim, podprite Jako in ekipo, ki me bo zamenjal pri obveščanju o statusu MoneyRebel v prihodnje.


Mitja Vezovišek, MoneyRebel Co-founder

 

Leto 2018 je bilo v znamenju razvoja, 2019 je čas za produkcijo

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK