MoneyRebel ponovno stopil pred investitorje

Novice | 02/04/2019

V ABC pospeševalniku, kjer že od lanskega poletja deluje tudi MoneyRebel, je minuli konec tedna potekal Demo Dan v okviru programa Primer, kjer so se s 4-minutnimi pitchi predstavile številne startup ekipe, med njimi tudi naša. Naš operativni vodja Jaka Kladnik je potencialnim investitorjem in ostalim prisotnim predstavil razvoj in potencial, ki ga prinaša MoneyRebel za finančno industrijo. Odzivi na napredek in potencial so bili pozitivni.

“Finančni svetovalec danes deluje v ekosistemu med seboj povezanih aplikacij, uporabniška izkušnja je sicer lahko dobra, a izgublja ogromno časa, da poveže vse podatke in strankam ponudi konkretne rešitve. Naša rešitev pa je vse-v-enem, kjer svetovalec komunicira s stranko in jo na najučinkovitejši način vodi skozi upravljanje osebnih financ,” je med drugim na predstavitvi povedal Jaka Kladnik.  

Glavni cilj programa Primer je spodbuditi inovatorje iz Srednje in Vzhodne Evrope, da nadgradijo svoje podjetniške veščine in pripravijo svoja podjetja na sodelovanje v pospeševalnih in investicijskih programih. 2 do 4-tedenski program v katerega se je v več segmentih vključila tudi naša ekipa, obsega teoretične in praktične delavnice pod vodstvom profesionalnih mentorjev, strokovnjakov iz industrije in izkušenih podjetnikov.

Teme vključujejo vse od pravnega področja in IP zaščite do oblikovanja predstavitev, agilne metodologije in še več. Podjetniki se v okviru programa naučijo, kako izbrati in prilagoditi ustrezne poslovne modele, zbrati sredstva ter oblikovati marketinško in prodajno strategijo.

MoneyRebel ponovno stopil pred investitorje

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK