Iz Londona prinašamo dobre novice!

Blog_si | 30/05/2019

Minuli mesec je bil v znamenju razvoja in seveda predstavitve naše platforme potencialnim strankam. Končno! A začnimo na začetku meseca, ki smo ga posvetili neposredno vam. Zavedamo se namreč, da se vam porajajo vprašanja o tem, kaj se dogaja s projektom, zato smo pripravili spletni seminar za naše podpornike. Številni ste si ga ogledali v živo, nekateri pa ste si 72 ur po koncu ogledali posnetek. Hvala za vse vaše odzive.

Razvoj

Nadaljujmo z razvojem; v maju je naša razvojna ekipa trdo delala na P2, ki nam ga je predali pred dobrim tednom. Najprej smo načrtovali, da se bo posodobitev zgodila že 15. maja, a zaradi predstavitve v Londonu smo želeli, da je testno okolje na voljo za demonstracijo, zato smo se odločili, da posodobitev prestavimo na čas po dogodku. Izvedli smo jo teden dni kasneje in P2 je trenutno v fazi testiranja.

V tem času smo dobili tudi ponudbo UX ekipe, ki je naredila evalvacijo popolne prenove aplikacije. Sedaj je pred nami naloga, da skupaj postavimo načrt prenove našega UX-a. Dogovoriti moramo vse podrobnosti in začeti z implementacijo.

Dogodek v Londonu

Glede našega obiska v Veliki Britaniji, naj omenim, da je potekal v hotelu Hilton v Londonu. Naši cilji so bili jasni - ustvariti čim več povezav in dobiti kar se da veliko kontaktov, ki jim bomo v nadaljevanju lahko predstavili platformo. Na dogodku je bilo prisotnih 90 predstavnikov iz 40 podjetij in številni so pristopili do nas. Dobro smo vedeli, kdo je naša ciljna javnost in komu moramo nameniti posebno pozornost. V iskanju novih rešitev so številni pristopili do nas, mi pa smo z nekaterimi že dogovorili termine za sestanke in predstavitve v tem tednu.

Kot primer lahko navedem direktorja skupine v podjetju, ki ima pod svojim okriljem 16 pisarn v 11 državah in nam je zaupal, da iščejo prav rešitev, ki jo mi ponujamo. Dodal je, če bo tudi v resnici tako, kot smo mu na kratko predstavili, da imamo odprto pot za potencialno sodelovanje. Veseli nas, da končno dobivamo konkretne odzive s strani finančnih podjetij, ki so pokazali velik interes za nas in želijo izvedeti več o MoneyRebel platformi.

Omeniti moram, da smo v pogovorih tudi s predstavnikom skupine z več kot 100 certificiranimi finančnimi načrtovalci, kar je res velika številka in nam lahko konkretno pomaga pri pozicioniranju v finančni industriji. Udeležba na tem dogodku pa nam je še enkrat pokazala, da je bila odločitev, da postanemo FEIFA partnerji, prava. Sedaj pa je čas, da izkoristimo naše možnosti in kontakte spremenimo v stranke.


Jaka Kladnik, COO

Iz Londona prinašamo dobre novice!

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK