Sredi julija prihaja P3

Blog_si | 19/06/2019

Priznati moram, da se nam je po vrnitvi iz Londona veliko dogajalo. Dogovorili smo kar nekaj sestankov s potencialnimi strankami, ki smo jim predstavili naš produkt in imam občutek, da nam dobro kaže.

Na področju prodaje smo se v prvem tednu junija osredotočali predvsem na pokonferenčne aktivnosti in, kot omenjeno, demo predstavitve naše platforme. Vstopili smo v prodajni cikel, saj predstavljamo MoneyRebel platformo z vsemi funkcionalnostmi različnim svetovalnim podjetjem. Proces je jasen - predstavitev, ponudba ... nadaljnje aktivnosti. Prve povratne informacije potencialnih strank so pozitivne, a zavedamo se, da je čas za praznovanje šele takrat, ko so podpisane pogodbe.

Z nekaterimi potencialnimi strankami smo se tudi že dogovorili za pripravo začetne analize stanja. Skušali bomo ugotoviti, kakšno optimizacijo poslovanja naše stranke potrebujejo, da bi imeli čim večjo korist od MoneyRebel platforme.
Vse dosedanje in prihodnje aktivnosti nam bodo dale tudi realen vpogled v trajanje našega prodajnega procesa, jasno se bodo pokazali ključni izzivi, na katere moramo najti odgovore in  pokazale se bodo naše glavne prednosti in slabosti pred morebitnimi konkurenti. Vse predstavitve, ki smo jih že imeli, nam dajejo jasno sliko, s katerimi ponudniki storitev sodelujejo in katere bomo morali dodatno vključiti na platformo, da bodo svetovalna podjetja lahko še naprej nemoteno sodelovala z njimi.

Ponovno smo stopili v stik z več potencialnimi strankami, ki smo jih srečali na različnih dogodkih v zadnjem letu, njihovi kontakti pa so pristali v našem CRM-ju. Vzpostavitev ponovnega kontakta z njimi je bil prvi korak, sedaj pa je čas za nadaljnji pristop. Cilj je jasen - z njimi začeti prodajni proces s predstavitvijo platforme z vsemi funkcionalnostmi, ki jih prinaša za poslovne svetovalce.

Kot omenjeno, smo dobili že kar nekaj dobrih povratnih informacij s strani potencialnih strank, prav tako pa smo blizu temu, da se že drugo podjetje odloči stopiti na pot sodelovanja z nami.

Razvoj

Naredili smo vse, kar je bilo potrebno za razvoj platforme v fazi P3, sestavili uporabniške primere in jih posredovali razvojni ekipi. P3 je v zaključni fazi razvoja, lansiranje je predvideno 15. julija. Ne pričakujemo večjih zamud.

Ko bomo delovanje vseh funkcionalnosti v fazi P3 preverili tudi sami, sledi migracija v produkcijsko okolje, kjer bodo dodatne funkcionalnosti na voljo vsem, tako obstoječim kot tudi novim uporabnikom platforme.

Pred nami je tudi priključitev slovenskega svetovalnega podjetja na platformo, ki bo prvo začelo uporabljati MoneyRebel za svoje stranke. Sicer smo proces »vkrcanja« načrtovali že v juniju, a je prišlo do rahle zakasnitve.

Če povzamem, sta pred nami dva cilja: delo na prodaji in pridobivanju čim večjega številka strank, ter vkrcanje prvega finančno svetovalnega podjetja na MoneyRebel platformo.


Jaka Kladnik, COO

Sredi julija prihaja P3

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK