MoneyRebel finalist za evropski FinTech in blockchain startup leta!

Novice | 13/09/2019

Že lani se je MoneyRebel uvrstil v finale za najboljši blockchain startup leta, letos pa smo nominirani tudi v kategoriji za najboljši FinTech startup. To kaže ne samo, da je naš projekt prepoznan kot potencialen, pač pa tudi, da kljub spremembam na začrtani poti, ostajamo podjetje, ki predstavlja enega od evropskih potencialov – tako z idejo, kot produktom.

Centralno evropska startup nagrada (CESAward) je del programa Globalna startup nagrada, ki omogoča, da tisti, ki si upajo sanjati na veliko in sooblikujejo prihodnost, lahko izstopijo iz povprečja. Združujejo najboljše ideje petih regij, 45 držav iz Evrope, Azije in Afrike z željo proslaviti podjetniški duh in ekosistem, ki ga sestavljajo startupi.

Čeprav se MoneyRebel na svoji poti srečuje s številnimi izzivi, pa se pri delu in razvoju nismo ustavili. Še več, prilagodili smo se zahtevam trga in možnostim, ki jih v danem trenutku imamo in se odpravili na pot razvoja novih priložnosti in spremljajočih produktov, ki bogatijo MoneyRebel.

Seveda še nismo tam, kjer želimo biti, a zato je MoneyRebel še vedno startup, podjetje v fazi razvoja, ki s srčnostjo stremi k ciljem usmerjenim v širšo družbo.

Nagrade, kot je CESAward, so potrditev, da smo na pravi poti. Zato je za nas pomemben vsak vaš glas, s katerim utrjujemo svoj položaj.

Prejšnji teden smo vas obvestili, kakšni izzivi so vse pred nami in kaj se je dogajalo v zadnjem letu. Tokrat pa vas vabimo, da nam pomagate in z glasovanjem za MoneyRebel v kategoriji blockchain in FinTech dodate piko na i vsemu temu.

Javno glasovanje traja samo do 15. septembra, zato vas vabimo, da odprete spletno povezavo TUKAJ – da glasujete za MoneyRebel kot najboljši FinTech projekt in spletno povezavo TUKAJ – da glasujete za blockchain projekt. Glasujete torej dvakrat, vse kar je treba, pa je vaš klik na VOTE in glas je oddan. Glasovanje poteka z identifikacijo preko vašega Emaila ali Facebook profila.

Seveda pa vas vabimo tudi, da delite in h glasovanju povabite še vaše prijatelje. Več ko bo glasov, dlje bo slišan glas o našem projektu in močnejša bo naša skupnost!

Uvrstitev v družbo najboljših FinTech blockchain projektov iz Slovenije in nominacija za centralno-evropsko nagrado je že samo po sebi pohvala za naše dosedanje delo. Se pa zavedamo tudi, da nam brez vas ne bi uspelo, zato želimo uspehe vedno deliti z vami.

Zdaj je čas, da skupaj posežemo po novi potrditvi, da smo na pravi poti, zato vas vabimo, da do nedelje, 15. septembra oddate svoj glas TUKAJ in TUKAJ.

V naprej hvala za vaš glas!

MoneyRebel finalist za evropski FinTech in blockchain startup leta!

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK