ENGLISH VERSION HERE]   Spoštovani Moneyrebel podporniki, pred nami je novo leto in s tem čas, da vas informiramo o novi strukturi našega startupa in o odločitvi, ki smo jo morali sprejeti glede prihodnosti MRP žetonov." /> ENGLISH VERSION HERE]   Spoštovani Moneyrebel podporniki, pred nami je novo leto in s tem čas, da vas informiramo o novi strukturi našega startupa in o odločitvi, ki smo jo morali sprejeti glede prihodnosti MRP žetonov." />

Pomembno: konverzija MRP žetonov

Novice | 28/01/2020

Kot smo že izpostavili v naši nedavni komunikaciji, smo v letu 2019 šli naproti novi strukturi startupa in novim zahtevam trga ter naših partnerjev. S projektom LEONUS in digitalno platformo, ki smo jo poimenovali DAP19, oba že aktivna in generirata prihodke, smo morali oceniti, kako nadaljevati v letu 2020. Razmišljali smo o več scenarijih, skrbno analizirali vse razpoložljive možnosti in na koncu sprejeli odločitev, da vsem podpornikom ponudimo konverzijo MRP žetonov, saj:

-        s projektom ne moremo nadaljevati v trenutni konstalaciji, saj se potencialni kupci našega software produkta in strateški partnerji ne želijo ukvarjati z žetoni ter

-        želimo maksimizirati vrednost vaše podpore v naslednjih fazah našega potovanja.

 

Moneyrebel aplikacija ne bo več na voljo

Priznati moramo, da na tej točki nimamo niti sredstev niti podpore trga, da bi sledili prvotni viziji, Moneyrebel platformi z »Marketplace of Advisors«. Namesto tega smo se povezali s podjetjem ABC Tech in zgradili LEONUS, celovito digitalno bančno rešitev. Z integrirano svetovalno platformo ponujamo najsodobnejšo programsko rešitev za učinkovite svetovalne procese v vseh finančnih sektorjih.

To partnerstvo pomeni, da bomo v kratkem odstranili trenutno aplikacijo Moneyrebel s trga (App store, Google Play in spletna različica moneyrebel.com). Namesto tega pa boste na trgu našli mnogo različnih »Moneyrebel« platform, z različnimi imeni. Na primer, vaša lokalna banka ali svetovalna hiša je lahko stranka LEONUS-a in vam bo pod tem imenom ponudila digitalno bančništvo ali svetovalni modul, saj bomo odslej vse rešitve ponujali kot »white label«.

Spomnimo se, kako se je vse skupaj začelo …

V letu 2017, ko smo začeli našo pot, smo bili priča izjemnemu navdušenju nad »utility« žetoni. Preprost, a močan koncept je pritegnil ogromno denarja in podpornikov. Startupi z dobro idejo so za razvoj projekta izdali t.i. »utility« žetone, podporniki pa so v zameno za podporo projektu prejeli žetone, kot bon za nakup produkta v prihodnosti oz. za plačilo storitev v povezavi s projektom, ki so ga podprli.

Ko je ta kripto mehurček v začetku leta 2018 počil, smo se poglobili v ozadje te vrste projektov in ugotovili, da v večini primerov v ozadju ni bilo pravih projektov niti produktov.

Moneyrebel nikakor ne moremo primerjati z ostalimi kripto startupi. Gre za izkušeno ekipo, ki že ima svoja uspešna podjetja. Želja ustanoviteljev je bila združiti dva svetova, FIAT in KRIPTO in ljudem ponuditi tržišče, kjer se srečajo svetovalci (katerih osnovni due diligence bi naredila platforma, s kasnejšim ocenjevanjem strank) ter stranke. Sredstva podpornikov smo torej zbirali s ciljem razviti prvo svetovalno platformo te vrste, kot smo zapisali tudi v »Beli knjigi«.

 

Kako smo investirali zbrana sredstva?

Zbrali smo 10.327 ETH, od tega smo 50 % konvertirali v FIAT in znesek v celoti investirali v razvoj prve faze svetovalne platforme. Z drugo polovico sredstev nismo imeli takšne sreče, saj je 25 % sredstev še vedno ujetih v t.i. Parity bug-u, ostalih 25 % pa je bilo namenjenih za delovanje podjetja. Porabili smo samo polovico tega, medtem ko smo preostanek namenili kripto arbitraži. Ker z le to nismo bili zadovoljni, nismo namreč uspeli doseči načrtovane donosnosti, smo oblikovali produkt CRI10X, ki ga danes lahko s pomočjo povabila najdete na platformi DAP19.

 

DAP19 kot platforma za digitalna sredstva

Lani smo zaznali večje zanimanje za »asset backed« žetone. Gre za žetone, ki so podprti iz realnih sredstev. Najprej smo lansirali MRPRO kot prvi »asset backed« žeton (gre za posebno strategijo arbitraže, ki se izvaja preko ETF skladov), temu se je nato pridružil CRI10, ki smo ga pred kratkim nadgradili in ga poimenovali CRI10X. Kmalu pa se bo na platformi pridružil še en produkt. Hkrati pa smo se vseskozi zavedali dejstva, da potrebujemo varno digitalno okolje, zato smo se odločili za izgradnjo platforme DAP19, kjer bomo odprli račune za vse lastnike MRP žetonov.

 

Kakšne bodo možnosti za konverzijo?

Žetone MRP, ki so »utility tokens«, boste, v skladu z vnaprej določenimi pogoji, lahko konvertirali v dva »asset backed« žetona ali pa jih zamenjali za bon za plačilo storitev na DAP19 platformi. Podrobnosti vam razkrijemo v nadaljevanju, spodaj pa navajamo menjalni tečaj.

Kot večkrat izpostavljeno imamo dve vrsti MRP žetonov:

G žetone (žetoni z garantirano stopnjo konverzije, ki znaša 20 MRP žetonov za 1 evro oziroma 13.888 MRP žetonov za 1 ETH): To so vsi žetoni, ki so jih podporniki prejeli v zameno za podporo projektu Moneyrebel bodisi v FIAT valuti ali kripto valuti v preICO ali ICO fazi projekta.

N žetone (žetoni, kjer smo upoštevali najvišjo tržna stopnjo konverzije za 1 MRP žeton v zadnjem mesecu, ki je bila 0,0024 evrov za 1 MRP): To so vsi preostali žetoni kot so Airdrop žetoni, bounty žetoni, bonus žetoni, žetoni, pridobljeni z nakupi na menjalnicah.

 

Kaj se bo zgodilo, če MRP žetonov ne konvertiram?

MRP žetoni se bodo s prenosom na nove žetone ukinili in jih ne bo več mogoče unovčiti v prihodnje. Predvidevamo, da bodo odstranjeni z menjalnic, posledično bodo v celoti izgubili svojo vrednost. Zato je tako zelo pomembno, da v naslednjih dneh sledite enostavnim napotkom.

 

Tehnična navodila 

Zaradi preverbe stanja vaših MRP žetonov vas prosimo:

- da si ogledate video navodila,
- izpolnite obrazec na priloženi povezavi in
- oddate obrazec s klikom na SUBMIT.


Video navodila - https://www.youtube.com/watch?v=MUdAtbszCFI

Obrazec - Klikni tu za obrazec


V kolikor vaših podatkov ne bomo prejeli, smatramo, da niste imetnik MRP žetonov in boste iz procesa konverzije izključeni.

 

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam na voljo na team@moneyrebel.com.

Spremljajte nas!

Ekipa Moneyrebel

 

[ENGLISH VERSION HERE]

Pomembno: konverzija MRP žetonov

Vse novice
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. OK